Uppdateringsförmiddag och vidare äventyr....

"Fjättrad" vid datorn hela förmiddagen, med uppdateringar av mina färdigheter både här och där. Till exempel profilen på Linked In är kompletterad med lite av varje. Utanför skiner solen över sjön, medan frosten ligger kvar på gräsmattan och småfåglarna håller möte på makens cykelstyre. Ännu har inte de hungriga kvackarna visat sig, vare sig "in person" eller genom "visitkort" på altanen. 
Fortsatt plan för dagen blir, lite mer datanörderi, gymaktivitet, secondhandbesök, pakethämtning och diverse hushållsgöromål inklusive matinköp. Därefter ska framåt kvällningen ett hantverksprojekt avslutas.....
Så helt plötsligt ringde en f.d. kollega till min numera bortgångne far och undrade om jag hade kvar exemplar av hans bok "Hågkomster". Arbetsförmedlingens veteraner skulle ha lunchmöte med visning på Inredia av alla ställen, nu på fredag. Han hade själv fått boken och visste att det fanns ytterligare gamla kollegor som var intresserade, jag lovade då att komma dit med boken, så får vi se..... 
Under samtalets gång kom "kvackargänget", men de fick nöja sig med vad naturen bjöd idag. "Restaurangen" hade tisdagsstängt, inte värt att skämma bort dom för mycket..
Hur gick det då med dagens planer? Jo alltihop avklarat och lite till gjort, bara hantverksprojektet återstår att slutföra helt, men det fixar jag framför dumburken. Om jag inte somnar förstås.
Kaffe kanske inte skulle sitta fel.......
 
Fyrfota besök i trädgården......
 
......och småfåglar vid frukostbordet.
 
Eftermiddagssolen lyser på Snickarhöjden.
 
Konservburks"organizer" fanns i paketet jag hämtade. Blev inte riktigt som jag tänkt, men vi gör ett försök
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0