En riktig härva....och vattenkrig.

Köpte en härva garn då jag var på premiärbesöket hos Nya Hem & Hobby, en sån man får göra nystan av själv.
Det har jag hållit på med i snart två dagar nu och fortfarande har jag en trasselhög kvar att reda ut.
Om jag inte hade varit så envis, hade den för länge sedan åkt i soporna, men det var då f...n också, det ska gå! Och tänk vad många bläckfiskar det blir sen......
Idag har vi fått in en hel del av trädgårdsdekorationerna, hoppas att det som möjligen finns kvar inte blåser bort nu ikväll och natt. Än har inte blåsten startat, men regnat har det gjort i flera timmar.
De självutnämnda matgästerna "crashlandar" flera gånger på da'n och det är svårt att veta hur många dom egentligen är. Om det är nya gäster eller gamla som kommer för "påtår".
En del är dock envisare och oräddare än andra, så mycket har vi märkt. Idag jagade jag iväg tre av dom, som mobbade den fjärde i sällskapet. När hon hade fått sin tilldelning, ville hon dock inte förstå att altanen var ajabaja-område. Vi hade ett ställningskrig, där jag ömsom skrämde och ömsom hällde en hink vatten på henne.
Försökte ialllafall, men den som blev mest blöt var allt jag. Inte förrän jag slängde iväg sopkvasten efter henne fattade hon att det var dags att fly(ga) sin väg.
Sen fick väl jag nästa ryck och bar ut mattorna i glashuset (för det regnade) och städade ur huset, den värsta skiten. Försökte också få tag på kundtjänst hos Försäkringskassan, då mina pengar inte fanns på kontot, fast de borde. "Hård belastning för tillfället, försök igen lite senare" var det enda automat-besked man gav vid tre olika tillfällen under en tidsperiod av flera timmar.
Tänkte då att det är väl bara att ge de som förväntar sig pengar från mig, samma besked: Hård ekonomisk belastning för tillfället, fösök igen lite senare. Eller.....?
Nu ikväll kunde jag se på kontot att pengarna kommer in imorron, så känns väldigt skönt att inte behöva ringa det dårhuset nå't mer (just nu iallafall) och ödsla dyrbar energi.
Ute är det svartare än svart och är väl bara att invänta vindens vinande runt knuten, nu då. Det är ju utlovat.
 
Här är min combatant för dagen.......
 
...och här är härvan jag håller på att reda ut. Sen har jag börjat göra några fler fuskvantar, med den vackra färgen svart som huvudkomponent.  Om det duger, visar sig......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0