Slutet är nära.....

....på semesterresan söderut. Idag var det tidig uppgång för att hinna tvätta och städa efter oss. Som tur är skiner ju solen för det allra mesta härnere, så tvätten torkar snabbt uppe på takterassen, så också denna dag.
Vi hade ytterligare konsumtionsvaror som inte gått åt, dessa transporterade vi till andra sidan av sta'n och tog en fika på terrassen där, innan vi återvände för städning.
Sen kunde vi ägna lite tid åt roligare saker, såsom att äta sista måltiden på spansk mark. Alldeles utanför huset, vid gathörnet fanns en pizzeria som vi inte testat. Den verkade vara av det "lite finare stuket", men är det sista måltiden så är det.
Hur det sen gick till vet jag inte, (kanske att vi blev presenterade dessertmenyn efter avslutat huvudrätt) men vi beställde in efterrätt också. Inte blev notan speciellt blodig ändå. (31 euro)
Därefter hade vi en kortare stund av relax innan norrman stod vid porten, för transport till flyget. Att kofångaren låg i baksätet på hyrbilen, hade han redan sett och vi var inte de första detta hänt för, denna säsongen....så det var lugnt.
I god tid, ej några långa köer vid incheckning och flyget lyfte ungefär som tidtabellen sagt. Framme i Skavsta ca en kvart före utsatt tid och med en koev i magen från Preem-macken i närheten, körde maken non-stop hem till Fagersanna i tolvgradig "värme". Men för att vara på den här breddgraden såhär års var inte kontrasten så hård som väntat.
I säng runt tresnåret, efter att ha kollat det mest "akuta" och nu uppe igen, igång för fullt med hemkomstbestyren.
....och välkomstkommittéen väntande på frukost.
 
Churros, maken valde att ta varm choklad att doppa dom i, jag tog strösocker (och kaffe)
 
Gräsligt ful ljuskrona i en för övrigt fin restaurang....
 
....där servitören mixade paellan vid bordet bredvid, till de (förutom oss) enda gästerna.
 
Vår sista måltid....
 
....följt av desserten, här är min flan.....
 
...och makens nötglass, med pinjenötter ovanpå.
 
Det var ett tag sedan de var här nu, men lagom till frukost dök den här välkomstkommittén upp.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0