”Strandhäng” och myggbett

Visst hade vi väl kunnat åka ner till Torrevieja och gå på fredagsmarknaden, men som bekant är inte maken ett dugg lagd åt det hållet. Själv kände jag inte heller någon oemotståndlig längtan efter att svettas i ytterligare ett människohav denna veckan. Så hör och häpna, jag avstod nöjet. Nu sov vi ganska länge även denna morgon, med sen frukost som följd och maken kände för att gå ner till stranden ovanpå detta.

Jag ”hakade på” efter en stund, men ligga och steka där är inte min grej (gjorde väl det som ung, men….). Tog istället en promenad upp och nerför den till synes oändliga  sandstranden, i vattenbrynet, med fötterna blöta av vågorna som kom i intervaller och med olika styrka.  

När jag så tröttnade på detta, återvände jag till bostaden för frivillig kökstjänst och hade lunch klar på klockslaget vi kommit överens om.

”Balkonghäng” följde på detta i sällskap av mina bläckfiskar, som nu är klara för stoppning när vi återvänder hem och ytterligare en är påbörjad.

Maken satt vid datorn och ordnade med sina idrottsmärken, han laddade ner igårkväll på Internet-caféet. Båda ganska nöjda och glada alltså.

Till kvällen skulle vi åka och låna ett trådlöst nät, för att kolla yttervärlden och lägga upp några blogg-inslag. Därpå hade jag lovat att ta en kvällspromenad med husets vovve, vilket vi gjorde innan hemfärd och filmvisning. Vi såg Hotell Marigold på datorn, vilken var som väntat bra.

Tur att jag köpt ”After bite” på Farmacian för det behövdes, då en mygga (eller nå’t) bitit mig på armen. Det kliar……..

 

Maken på morgonuppdrag: Att köpa färskt bröd till…..
 
…..frukost.
 
På temat man har inte roligare än man gör sig: På balkongen i grannhuset, spelar de spel och har TV:n nära för omväxling.
 
Men var är vågorna då?
 
Sådärja, nu kanske jag blir blöt…….

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0