Bankomat-race.....

Efter frukost var det dags att åka till torghandeln i det fina vädret. Första anhalt var dock Inredia, för att diskutera en del praktiska detaljer inför den stundande utställningen. Det närmar sig skarpt läge med stormfart.....
Det tog inte så lång stund och det mesta verkar vara "på bana", men alltid uppstår väl något framöver. Men det bekymrar vi oss om då.
Nästa stopp var Apoteket, för att hämta "restnoterad" medicin, vilket är mera regel än undantag numera. Man kan bara undra sådär i allmänhet, om det inte var bättre förr på vissa områden....(ganska många)
Sen behövdes det kontanter för torghandeln och vid Handelsbanken (bredvid Apoteket) finns en bankomat, så det skulle ju gå smidigt och fort. Trodde jag ja! Den bankomaten var helt sonika nedlagd, borttagen, "is no more" så att säga. Nåväl vid torget ligger Nordeas bankomat, bara att gå den vägen då. Och vad finner vi väl där....?
Den var stängd! Okej nästa plan, Sparbankens uttagsmaskin tvärs över gatan som inte ger ifrån sig nån saldolapp, men sedlar iallafall. Brukar vara en väldig kö där bara, men idag endast två före, skönt.
Men se några sedlar spottade inte den heller ur sig till mig, utan ett meddelande om att kontakten med min bank inte fungerade för tillfället. "Välkommen åter"!
En ynka hundring fanns i plånboken och den spenderade jag på fyra ljung-plantor, men det var väl ändå själva f...n om man inte skulle kunna få tag på lite kontanter. Gick in på ICA och där äntligen, fick jag några nya friska hundralappar, att spendera vidare på torget.
Mor ville nämligen ha några nya nattlinnen och det fanns billiga hade jag sett, samt ett par shorts och tenniströja till maken för en spottstyver. Färdighandlad där, tog jag vägen om Netto för lite extrapris-fynd och träffade kompisens senaste barnbarn. En bäbis jag sett många gånger på Facebook-bild men aldrig live. Han hade hunnit bli över tre månader nu.
Hemma blev det tacos och sen en kaffetår med apelsin på verandan i solskenet och nu har huvudvärken kommit på visit märker jag. Får väl ta hand om den objudna gästen innan Sveriges landskamp från Irland börjar......
Heja Sverige......SPELA fotboll!!!
 
Packat och klart för "semester" på Inredia.......
 
Höghusbygge vid kyrkan?
 
nej, men renoveringen av klockstapeln fortskrider. 
 
"Friday dinner is served".....
 
Inte Airforce One idag, utan ett annat av mina flying friends. (fotat live ovan hustaket)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0