Det behövs inte mycket....

...ibland för att bli på dåligt humör och "balla ur".
Om man har varit på visit hos mor och fått höra hur eländigt allt är i allmänhet och hennes situation i synnerhet, samt tittat in hos syster som inte heller hon var "på topp", (men en bra bit gladare ändå trots allt) då är tolerans-tröskeln på sin lägsta nivå resten av dagen.
Väl hemkommen skulle jag fixa lite med det praktiska inför utställningen och kan konstatera att den inte finns omnämnd över huvudtaget i evenemangskalendrarna på nätet, trots att den finns angiven i det tryckta kulturprogrammet som gått ut till hushållen.
Ok får väl skriva och fråga..... med detta gjort, skulle jag sedan den "vanliga vägen" anmäla evenemanget (för säkerhets skull) på kommunens hemsida. Då står den bara och stammar att det är fel angivet, trots att jag skrivit rätt form för klockslag. Konsulterar maken, han hittar inget fel, men gjorde precis som jag redan gjort (minst tio gånger) och då fungerar det!  Känner man sig motarbetad då eller.....
Vi kan ju fortsätta gnällandet lite till. För idag med posten kom en inbjudan till att provköra Peugeot i helgen den 7-8 september, varpå man hade chans att vinna en Paris-resa. Det är ju alldeles ypperligt att få det den 9 september!
Köpte faktiskt två triss-lotter på hemvägen, kanske ska vänta med att skrapa dom till en annan dag, då turen och humöret nått över vattenytan. Men å andra sidan, varför inte ta all skit på en gång, så kan jag skratta åt "En stark resa" sen och ta en stärkande kopp kaffe. Vädret har det dock inte varit en endaste möjlighet att klaga på idag, utan det har skött sig exemplariskt.
 
För att vara "ogräs" är de väl ändå ganska fina.
 
Utsikt från systers uteplats, kaffe och morotskaka smakade ganska bra här trots allt.
 
"Vågrät skog"......
 
.....och "rulltårte-bitar" på åkern.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0