Fy f...n va' jag är........

Då maken försvann på enmila-vandring, samt arbetsinsats i samband med denna för Fagersanna IF:s del, pallrade jag mig upp i hyfsad tid också. För att äntligen ta tag i garderobsproblemet, som de senaste månaderna har passerat med tanken:"Tar jag sen"......
Nu är det något mera plats i mina båda sådana utrymmen, eftersom de flesta av kan vara bra att ha-kläderna nu har fått flytta till en svart sopsäck. Den ska i sin tur förflyttas via Hörnebo, till second hand är det tänkt.
Under detta röjande hittade jag bland annat min studentmössa, vilken tog en del stryk under branden vi hade för sexton år sedan. Dock ville jag spara den, mycket på grund av alla autografer från klasskamraterna inuti. Den var förpassad in i plastpåsar, (tre till antalet utanpå varandra) men luktade ändå rök efter så många år.
Planeringen för dagen innefattade även ett gymbesök, men så mycket redighet på en och samma dag hanns inte med till slut. Klockan halv tre var det nämligen Liverpool-Manchester United på TV och det ville jag inte riskera att missa. Kommer nog att se en del även av nästa match, Londonderbyt Arsenal-Tottenham.
Första matchen är slut med resultat som föll i smaken, Liverpool vann. Nu håller vi på Tottenham nästa.....
Kanske hinner plantera jordgubbsplantorna i halvtid. Morgondagen är också planerad, spontanbesök med CV hos den arbetsplats jag fick tips om i fredags, följt av massage, mor-besök i Hjo och där kanske gymet får plats på hemvägen. Man vet aldrig!
Sen får vi se om det dyker upp några kaffetörstiga tanter på Sågvägen framåt kvällningen. Då ganska många i sammanslutningen hade förhinder av olika slag, ställde vi in det "officiella bönemötet" i Mölndals o-kyrkliga syförening. Men kanske droppar det in nå'n som vill spontanfika.  
Rubriken för dagen kan vi väl avsluta med.......- halvbra iallafall.
 
Tio stycken, för egen hand stickade tröjor "låg och ruvade i garderoben", tre av dom är ursorterade och utlagda till försäljning på Facebooks "Skaraborgs köp & sälj".... som bättre begagnade.
 
För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten......
 
Maken "plundrar" blåbärsbuskarna, inte undra på att de bär jag hittar aldrig är fullmogna....
 
Gårdagens vackra avslutning på augusti, har följts av septembers intåg med fortsatt sol, men även blåst.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0