Garderobsockupanter avhysta och värme......

Igår var jag riktigt trött. Gick faktiskt och lade mig före midnatt (inte mycket, men ändå). Tänkte att jag kan väl somna till Idol som gick i repris vid den tiden. Själv hade jag ju valt att se "En stark resa" klockan åtta.
Jodå jag hann att höra starten på programmet vinjetten ungefär, men sen somnade jag gott.
När maken sen "ramlade isäng" har jag ingen aning om.
Det hade ju utlovats sommar pånytt i väderprognosen, men då jag var uppe på toaletten strax efter halv sju, såg det inte direkt lovande ut.
Det tog sig dock och efter ytterligare skönhetssömn någon timma, var det riktigt fint då man tittade ut. Hade dock föresatt mig att försöka avsluta jakten på garderobsvärmare till ingen nytta och även maken hade en del av den varan. Ut med postkläderna i en klädkorg och in till maken vid datorn med "arbetsorder": Ska vara klart helst igår.
Han hade att göra en stund vid köksbordet, men vi har nu decimerat antalet betydligt, bara sparat lite som får bli trädgårdsarbetskläder. Inte en dag för tidigt då han varit pensionär över ett år nu.
Blev ganska mycket plats i garderoben att använda till alla FIF-jackor, som i "dussintal" ockuperat hallen.
Även kepsar, sockar och vantar fick sig en rensning, när vi ändå hade ångan uppe.
Lax i foliepaket bjöd Inga på till middag, med stek-kokt potatis, för hon hörde inte riktigt när äggklockan ringde.(men det var nästan bara skalet som var lite brunt).
Anledningen till ouppmärksamheten var akut datorarbete, mail-begäran om nya foton och text till utställningsaffischen, denna gång ej ihopmonterat. Tog lite tid och blev lite pyssel, för "data-geniet". Men tydligen till belåtenhet, kunde jag senare läsa i tackmail.
Tisdagstraditionerna skulle vi väl inte heller rucka på, ansåg jag och for till second hand efter snabbärende åt maken på Apoteket.
En enklare äppelkaka fick bli kvällsfika på verandan, så länge värmen var kvar och innan solen gick ner. 
 
Inte ser väl detta speciellt lovande ut för dagen.....
 
.....men sen kom solen och mina "tisdagskompisar".
 
Äpplet förevigat på trädet, innan det blev äppelkaka och numera ligger i våra magar.
 
....och en båt glider sakta förbi, i kvällssolen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0