"Körigt" värre.....

....blev det idag. Inte direkt stressigt, men körigt som sagt. Maken lämnade ånyo in sin "lilla bil" igår och då fick jag åka in för att hämta hem honom, då de ville behålla bilen hela da'n.
Gratis var det inte heller denna gång kan meddelas, fyra lapp till de redan tio som det kom räkning på idag. Sparbössa javisst, men någon annans. Grrrr.....
Idag skulle så det lilla livet hämtas i samband med makens diabeteskoll på vårdcentralen och detta innebar ytterligare en bonus-resa för undertecknad. Passade då på att avverka ett gympass och plasta in ett dokument, jag glömde ta med igår. Snabbt hem för dusch och nå't i magen, innan maken skulle till tåget i Skövde för färd till Stockholm.
Min lunch inhandlade jag hos McDonald's, den räckte ända till bortanför Igelstorp. 
När jag sen passerade den elektroniska skylten vid Tibro-infarten, hann jag se att det stod "Vernissage på Inredia 19.9 kl. 19.00.
Tack för påminnelsen, bara att fortsätta till just Inredia för att jobba vidare, så det blir klart tills dess.
Hela eftermiddagen har jag arrangerat och spikat upp foton, på två skärmar. Nubben tog slut och det finns ingen mer likadan att få tag i, i hela Tibro! Köpte en annan variant och håller tummarna att dom fungerar imorron.
En snabbis på second hand och en spontanvända till Systemet, medförde att jag nu har Breezer vattenmelon igen i lager. Ska ta en till TV:n om en stund, så inget mera "köra" idag.
Väckarklocka ställd på tidigt, då jag ska möta upp tidningen på Inredia, inför stundande utställning.
Skarpt läge närmar sig.........
 
Inte helt klart, fattas lite.....
 
....arbete pågår även här.
 
Det fick bli yorkshire-pudding ikväll, med bacontärningar, äpple och ost. Helt ok!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0