Lugnet före stormen.....?

Jo vårdcentralen ringde imorse men tjugo minuter efter avtalad tid. Provet var bra, sänkan har inte varit så låg  på över tio år och sköterskan kunde skriva ut receptet på resterande önskemål. Hon höll till och med med mig angående att Tavegyl var bästa medicin vid hudåkommor av allergi-art. (så det så! även om det är en "gammal" medicin)
Sen var det bara att packa äppelkakan och åka till Inredia. På vägen dit kunde konstateras att det nu finns, (förutom möbeldagarnas skyltar) ordinarie vägvisare, hela vägen fram till Inredias parkering. Äntligen och bra jobbat!
Därför presenterade jag fikatilltugget som "skylt-resningskaka", ungefär som gamla dagars taklagsfest.
Bara några få besökare hittade morfars-utställningen idag, men det var full aktivitet i huset för övrigt inför morgondagens första möbeldag, av två. Flera av de möbeltillverkare som är knutna till huset och har permanenta utställningsmontrar, bytte idag innehåll så många nya intressanta, fina möbler finns på plats.
Nu gäller att förbereda sig mentalt för helgens väntade invasion. Det ska bli väldigt spännande och en god möjlighet att marknadsföra sin hembygd. Tibro är inte bara möbler, det finns ju så mycket mer......
Fagersanna till exempel!
 
Gårdagskvällen......
 
Färdig för kniven...osv.
 
Några få fastnade här på bild, finns många fler på trädet.
 
Fripassageraren i äppelpåsen, verkar säga: "Nu skiter jag i det här och drar vidare....."
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0