Noll-åttorna har anlänt...

Strax före nio anlände den fullmatade bilen från huvudstaden, till dukat bord kan dessutom tilläggas.
Dock var lillebror så otroligt trött att han över huvud taget inte vaknade, så han fick ingen mat och inte heller har jag hälsat honom välkommen. Storebror var iallafall full av energi fortfarande fastän timmen var sen och han kunde inte nog fort få sätta sig till bords och hugga in på biffarna. Han fick trots detta, ge sig till tåls några minuter medan potatisen kokade klart.
Sen bestämde övriga noll-åttor att sälla sig till lillebrors status, alltså horisontal-läge, bar ut honom och sa godnatt till oss i den äldre generationen.
Maken hade date med sin dator direkt, då han förmodligen samlat på sig en massa information hos Kungliga biblioteket även denna gång, som behöver sorteras i flera dagar, kanske till och med veckor. Vem vet.
Lördagen är vikt åt utställningsbesök, men vi kommer att "värma upp" först, på second hand. 
Resultatet av besöket på second hand, var att dottern inköpte sex stolar, som vi får äran att hämta och köra upp till huvudstaden och utställningen är tittad på. Storebror spenderade hela tiden där med att försöka sätta ihop en träknut. Nej, han lyckades inte....heller. Annars är han av den lite klurigare sorten och har ganska gott tålamod.
Då lillebror somnade i bilen, vid fem igår och sov hela vägen ner och fortsatte så, natten igenom.
Vaknade han därför väldigt tidigt (vid fem), så dottern är en aning trött nu på eftermiddagen, men inte lillebror inte! 
Hon vilar och om en stund kommer äldre syster från Hörnebo på besök.
Själv sitter jag i sjukvårdsupplysningskö, för har fått samma ont som jag drabbades av i Stockholm för en månad sedan. Vi får se var det slutar......
De tyckte jag skulle åka in till akuten, så fyra timmar senare är vi nu åter i hemmet, jag och maken. Kirurgen uteslöt kirurgiska problem och gynläkaren uteslöt sådana åkommor, men fortfarande har tanten ont och värktabletter hjälper inte direkt.
Får väl stå ut och se om det går att sova, för trött är jag också.
 
Stolar till Stockholm....
 
Stort foto på Tibroklubban pryder sin plats på Inredia-utställningen....
 
Här i väntan på resten av familjen för rundvandring.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0