Apparat och återbud......

Vaknade idag av ett sms, innan väckarklockan ljöd. Det var ett återbud till intervjun imorron, med en kryptisk förklaring. Eller rättare sagt ingen förklaring alls bara hänvisning till rådande omständigheter......
Har jagat dom med sms och meddelanden för en bättre förklaring än så, men inget svar ännu. Misstänker dock att det kan ha att göra med det som valsat runt i pressen senaste dagarna, angående Fas 3-bidrag. Men då får man väl säga det i så fall, så jag som arbetssökande vet något.
Sen var det dags att ta sig ner till vårdcentralen för att bli "påhängd" en blodtrycksmätare i ett dygn, som klämmer åt armen en gång i halvtimman på da'n och en gång i timman under natten. Håhåjaja, men det får väl gå.
Får åka tillbaka imorron för "avmontering".
Träffade kompisen på fiket Café Vänner och där åt vi frukost samtidigt som vi pratade, om döttrar i väntans tider, Lottovinster och annat, kanske mindre muntert.
Första städningen av altanen genomförd, men nu har de börjat lägga sig borta på verandan också, så det blir väl än mer att sanera kan jag tro framöver.
Packning påbörjad inför morrondagens Stockholmsresa, får väl åka upp och skrämma ut bäbisen kan jag tro. Tidberäkningen går ut idag.......
Maken är just nu "rekvirerad" av sonen för "taxiresa" från Skövde, då ögonstenen ska få tonade rutor och ett skyddande lager på lacken, medan han själv behöver komma hem till Tibro för att jobba ihop mera pengar till alla utsvävningar.
Känner mig lite trött, så nu ska jag och min "armkramarkompis" ta en kaffe ute i solen. Ska bara hänga tvätt och packa lite till först......
 
Nu var det nästan klart lät sonen meddela, då han förevisade installationen igårkväll.
 
Utanför fiket i förmiddags låg den här dagisbarnsprydda björken klar för resning på torget.
 
Nu ligger vi här och ski....er en stund istället, bättre koll på läget över sjöns aktiviteter.
 
Men avlägsnar man sig en bit från kvarvarande brödrester så.....
 
...tar dessa för sig och drar inte vidare förrän det är tomt.
 
"Back to base".......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0