Det var väl tur.....och tur igen!

.....ja inte att jag vann på Lotto, för där blev det "nada" kronor, men att mor inte hade brutit något. Jag ringde vid fem-tiden till äldreboendet, då hade hon inte kommit tillbaka, men vid sju kom ett samtal från personalen att inga benbrott fanns att finna. Mor lät hälsa "att de inte hittade nå't fel på "käringa", men hon får knapra värktabletter ett tag mot det onda.
Sonen stannade en stund in på kvällen i hopp om att det skulle sluta regna, så han kunde avsluta installationerna i fordonet, men fick ge upp. Han har dock redan återkommit, nu på förmiddagen och härjar som bäst därute.
Apropå härja, så blåser det rätt bra, herr och fru And kurar ihop sig på gräsmattan. De har fått havregryn till frukost och det dög visst, dock var de en aning tveksamma till gammal focaccia, men till slut slank även dom bitarna ner.
Nu dags att brygga lite nytt kaffe till frukostmackan och sen ska jag nog fortsätta att röja i gamla papper, det är ju alltid kul......
Liverpool spelar halv tre, uppladdning med tacos till middag strax före, är det tänkt. Nu är det väl bara jag som egentligen bryr mig om hur det går i det här hushållet, men jag ser faktiskt fram emot och önskar dom ytterligare en vinst i racet om ligatiteln.
Åkte nyss bara ner till Fagersanna-affären för att handla lite och lämna in symöteslottot igen, för det var dags. Bara att hoppas på att det gett några kronor i vinst, för det fattades 112 sådana på kontot för en ny tioveckorsomgång.
"Handlarmadam" är en skojfrisk person och när hon kollade vinster på de gamla bongarna, säger hon plötsligt: vinst 2000 på Joker. Nej hon drev faktiskt inte med mig, skärmtexten visade att det var sant. Så kära symötessystrar som kanske läser detta, vi har pengar till nästan ett års spelande till!
...och Liverpool spelar bra, leder med 2-0 i paus. Det tar vi en kopp på. Maken har precis bryggt en kanna gourmetkaffe.
Och dom vann! Sen ringde det från ytterligare ett sökt jobb och jag ska till Alingsås på intervju efter påsk....
 
Klart för matchuppladdning........
 
....och det var inget skämt, kära syföreningssystrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0