Frukost på soliga Söder och "annat mys".....

 
 
Det blev en"early night" igår, här på Söder och tur var väl det då bröderna Bus är morronpigga rackare. Dock är det morfar som blir utsatt för det omilda "wake-up call-et", men trots detta är det inte möjligt att sova vidare. Ljudnivån är allt annat än dämpad, när de väl har vaknat.
Idag är det sagt att vi ska leta reda på en bowlinghall och utöva lite sådan motion.
Vi har startat med frukost och här i hushållet serveras mjölk från "Hjordnära mejeri", så man kan känna sig som hemma.
Efter avklarad måltid var det så dags att ta en vända i bowlinghallen. Men inte ens det satte fart på lillan. Vi fick dock en "enmans fanclub", som satt och följde våra förehavanden på banan med beröm över hur duktiga vi var, allihop. Själv värmde jag bara upp första serien, men när vi bara hunnit en bit in på nästa serie var det redan slut på tiden och då hade jag kommit igång ordentligt. Tre spärrar på fyra rutor, vem vet vart detta hade slutat om vi kunnat spela klart......
Det fick bli lunch på bowlinghallen, innan vi åkte vidare mot Kungens kurva och cykelaffär på Heron City. Lillebror skulle nämligen bli med cykel och så snart det var avklarat åkte vi hem till Söder igen, parkerade bilen och började leta ett mysigt fik, för eftermiddagskaffe.
Bäst som vi strosade omkring, fick vi syn på en f.d. Fagersannabo som redan satt där i solen och gottade sig. Vi bytte några ord och önskade varandra Glad Påsk. Sen hittade vi ett hörncafé som påminde litegrann om Old rock café i Tibro. Där fick det bli och de hade goda bakverk, som snabbt slank ner. 
Väl hemma fick Inga omgående order att värma på "mormorsbiffarna" och nu efter jordgubbar med glass är vi fulla ända upp......
Möjligen kan det bli en kopp kaffe innan sänggåendet, men något annat känns helt omöjligt att få ner, för egen del åtminstone.
 
Påväg till aktiviteter......
 
Första försöket någonsin för lillebror.....
 
Storebror, hade dock provat förut, så han var varm i kläderna......
 
....brödernas "efterrätt" på pannkakorna: Mormors överblivna hamburgerbröd och pommes frites... som macka.
 
Det är kul att leka med vattenfontänen på Heron City......
 
...och att kolla på när de vallar skidor, medan vi väntar på att lillebrors cykel ska bli "körklar".
 
Nu ska vi bara passera kassan.....
 
Nääää, här fikade vi inte. Men hallonpaj, blåbärspaj, morotskaka och megastora chokladbollar på café "String" blev det lite senare.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0