Jag hade en plan....

....för denna måndag och hittills har allt som stod på agendan hunnits med. Skolan, återlämna makens ljudbok, kolla vilken dag Tibros gymnasieelever tar studenten, gå på massage, fixa ny telefontid hos läkaren, reservera plats på after work hos Inredia restaurang den 9 maj, fixa servicetid till bilen, gå in på Arbetsförmedlingen och skriva mitt namn på närvarolistan hos "Jobbrum"......
Sen stannade jag till hos Yvonnes gatukök för lunch två slang med mos fick det bli idag. Maken fick kalasa på resterna från igår därhemma. Sen hade jag tid att åka till Green-kontakt i Skövde för lite politiskt prat och fika, samt införskaffa några växter hos Blomsterlandet. Då jag ändå var i farten, blev det även ett besök hos Intersport för att köpa present till maken.
Kanske vi egentligen ska kalla den för en nödvändighet under rådande omständigheter, köpte nämligen ett ryggbälte som förhoppningsvis ska bidra till ryggskottsläkningen något snabbare. Återstår att se om det passar, för nu är han på fotboll som lagledare ute vid Fagervi.
Jag ska också åka dit en sväng och titta lite på två av "svenskeleverna" som ska vara med i matchen, lovade detta i förmiddags och så får det bli.
Ska bara ...sätta ner de nya växterna i jorden först och här kan konstateras att det får plats ytterligare fägring, men det kanske barnbarnen och jag kan fixa på torghandeln på fredag (om vi hinner).
Tillbaka från Fagervi och nu ska jag bara sjunka ned i fåtöljen, glo på Ullared och avnjuta en skål soppa.
För det blev jag sugen på helt plötsligt.
 
Här har jag hjälpt till att fylla på lite....
 
...innan lunchen var serverad
 
Och här har jag förflyttat mig in till Skövde och tioårsjubiléet hos Greenkontakt
 
Hemma igen och plommonträdet blommar för fullt i det vackra vädret.
 
Reservbänken i B-laget, väntar på att få spela.....
 
....och här har "svenskeleverna" fått ta på sig matchtröjorna och börjat spela, sin första match för FIF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0