Mera söndagsgäster och ny vardag......

Sonen dök så småningom upp med alla sina attiraljer igen, efter den "obligatoriska" trippen till Skövde för inköp av mera material, idag var det skruvar bland annat.
På telefonen kom det sen ett meddelande att kompisen nu blivit kvitt sin snyltgäst och gärna tittade ut på en kopp under eftermiddagen. Jag rotade runt lite i frysen efter en påse wienerbröd, (som var där före min semesterresa) men nu inte fanns att uppbringa verkade det som. Huvudmisstänkt var maken givetvis, men han kunde vid konfrontation inte erinra sig att han ätit åtta wienerbröd, så någonstans borde de då rimligen finnas därinne.
Det enda han var skyldig till, var att ha flyttat dom till en annan låda bakom andra grejer. Nåväl de blev bakade i ugnen och sen fanns rester att hugga in på till middagsmat: Jansson till mig och "gubben", medan sonen erbjöds chili con carne.
Framåt fyra dök hon upp och vi blev sittande och tjatade i några timmar. Sonen borrade, sågade och förde samtidigt allmänt oväsen i trädgården, så slutligen ledsnade änderna och lyfte. Men de var allt lite nyfikna iallafall, för de travade runt en bra stund och kollade på spektaklet.
Ytterligare en omgång mat ordnade jag vid åttatiden, "english breakfast" blev det som kvällsmat och nu först, vid elva drog sonen hem till sitt boende. Men han lär nog återkomma och fixa mer med sin sportbils interiör framöver.
Känner liksom på mig detta. 
Ny vecka, åter till skolan och efter det till den inbokade intervjun. Det var en lättsam och trevlig person att prata med och allt kändes bra förutom att det inte är något fast arbete utan bara timvikariat i så fall.
Men jag ska höra av mig, när intervjun i Karlsborg är avklarad och jag vet resultatet där. Så en liten tå har jag nog fått in iallafall, till eventuell framtida tjänstgöring på ett intressant område.
Liverpool vann och leder Premier League igen och ikväll startar Ullared för en ny säsong (ett program så töntigt och dåligt, att det blir bra).
 
Titta vad jag hitta!.......
 
....vi bryr oss inte längre, du kan gärna få det vita brödet, vi vill hellre ha frön.
 
Söndagen "bjöd på" ytterligare en ny tröja.....
 
....och blomma från kompisen, samt en present från Biltema som sonen förärade sin mamma.
 
Det fixas och donas vid sommar(?)stugorna.
 
...och i grannens träd sjöng denna fågel högt och vackert.
Någon som kan se vilken sort det är, blev lite nyfiken....... 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0