Ny intervjutid och studiebesök......

Imorse fick jag ytterligare en intervju inbokad, till måndag. Denna gången gäller det tillfälliga vikariat (inringning framöver) och det verkar vara bra jobb och arbetstider som passar mig. Det vill säga oregelbundna "vakter" på rullande schema. Jag är ju lite "udda" och vill helst inte ha bara vardagar (8 till 17-jobb) utan föredrar variation över hela veckan. 
Sen var det dags att ta sig mot Tibro, idag för ett studiebesök på Inredia med skolan, för att besöka "tillväxtdagarna" och idag (fredag) var det kommunens föreningar som visade upp sig, dock inte alla men ett tiotal iallafall.
Då jag som bekant jobbat i huset, föll det sig naturligt att jag inledde med några ord om det och Tibros historia, såsnart alla elever tagit plats i trappan.
Därefter fick de ströva fritt över alla tre våningarna under en timma och prata med föreningarna som fanns på plats och se sig omkring i möbelhistorien.
Husets personal anlitade mig sen till att förse alla besökare med information om kommunen, innan de försvann till helgfirande. Lärarna som promenerat ner från skolan som guider fick erbjudande om skjuts tillbaka, av mig och det nappade dom på.
Därefter gjorde jag ett svep över torghandeln, i det fina vädret. Idag blev dock inget handlat, men några vänner att tjata en stund med, sprang jag på och det är ju alltid trevligt.
Hemma tog jag mig an storpacken av köttfärs och nu är flera middagar tillagade, däribland "mormorsbiffar" till Stockholmsresan om någon vecka. De får invänta avfärden i frysen.
Nu känner jag mig mogen för en kopp kaffe, ska ropa på Inga så hon brygger lite extra gott den här gången, för det är jag värd! Nu ska här firas helg......
 
De här broschyrerna ville dom ha utdelat till besökarna....
 
...senare under dagen skulle elitidrottare föreläsa, -från Tibro såklart.
 
Lärare klara för transport tillbaka till skolan.
 
Solen sken på Café Vänner, där jag imorron ska "frukostera" med just en sådan.
 
Lite hinder på vägen vid hemfärden.
 
Här i skuggan ligger vi bra, vilar lite först innan vi äter......
 
Chili con carne till middag imorron, biffar med sås-ämne till Stockholmsresan, köttbullar tänkta till Jansson om jag orkar göra en ikväll och lite sillsallad när jag ändå var igång.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0