"Nykläckt" barnbarn påväg hem.....

Idag vann lillebror (precis som han alltid brukar göra) då han före halv sju var klarvaken. Som vanligt fick morfar "ta smällen" (som tur är). Det dröjde dock inte alltför länge innan även Storebror var på benen och i full gång. Jag fick vara ifred en stund till och kravlade sedan strax efter åtta ur den lånade sängen.
Efter dusch och frukost var det sen dags för morfar att åka till sjukhuset och hämta hem de nyblivna föräldrarna och deras dotter, tillika brödernas lillsyrra. Under tiden hade vi andra också ett uppdrag att utföra, handla mat och lite annat, samt fixa iordning inför hemkomsten och nu är det vi som går i väntans tider......bröderna Bus och jag.
Kanske skulle starta lite påskmatlagning medan vi väntar.
Det blev en hel del potatis skalad och skuren, samt köttbullsfärs iordninggjord för stekning innan de dök upp. Nu har vi bekantat oss med den unga damen och premiärbajsningen som var riklig och överallt.
Mellanbror (som vi hädanefter väl får kalla storebror nummer två i ordningen) var inte helt nöjd med detta, då han tyckte det luktade överallt. Jag säger bara: "Wait for it" grabben......
Vi har precis ätit en lättare lunch och nu är det lite chill som gäller fram tills kvällningen, då här ska ätas påskmat.
 Imorron får vi se vad vi hittar på, fint väder är iallafall förutspått. 
 
Långfredagsfrukost.......
 
....innan grabbarna fixade välkomstdukningen.
 
Får vi lov att presentera: Lillasyster.
 
Det är lika bra dom vänjer sig, jag tar i ordentligt direkt......
 
......och så på't igen.
 
Dags att vila lite, tar en tupplur medan bröderna "tjatar".
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0