Ond bråd död.....och planerad grillpremiär

Upp och hoppa, inte i ottan precis, men hade precis klivit ur sängen för att starta dagen då sonen "klampade in" här hemma. Han var också på G, men hade inte samma mål med dagen som sin mor.
Meka klart med ljudanläggningen i bilen stod på hans agenda och grillning med oss päron framåt kvällningen kunde han tänka sig också.
För egen del var det snabb frukost och en tur till second hand på programmet, samt en spontan titt-in hos Sörgårdens Inredning och loppis, på hemvägen. Blev faktiskt en del fynd idag, på båda ställena. Väl hemma fick jag ge snabborder till Inga om sallad till lunch, då maken skulle iväg till en grannhåla (Moholm) och titta på Fagersannas seriestart i division sex.
Sen har det bara varit en massa måsten att utföra, tvätt att lägga in, tömma bastun på prylar, plantera blommor och växter som inköptes igår, flytta ett smalt skåp från gästrummet till glashuset osv.
Ja det sista fick sonen utföra, men jag har städat ur det och tänker fylla det med hantverk. Så är iallafall planen i nuläget. 
Sonen kom in mitt i mekandet och meddelade att sportbilen skördat sitt första (och sista får vi hoppas) offer. En sädesärla tittade sig inte för ordentligt utan flög rakt in i rutan på bildörren som stod öppen. Det fanns inget att göra den stendog, bröt antagligen nacken.
Vi hann med en fika i gassande sol på altanen, under överinseende av herr And, som vaktar sin fru när hon sover och kvackar lite småirriterat då han tycker vi passerar för nära. Men vad tror han egentligen, då de ligger i skuggan precis vid sågbocken.....
Samtidigt stannade ett annat sportåk uppe vid vägen och ett bilnyfiket Liverpoolfans klev ur och tittade på sonens projekt. Han själv (tillsammans med sin son) hade precis gjort något liknande berättade han.
Nu har maken återkommit och det är slut på "husfriden", så det blir väl att förbereda grillningen då, eftersom far och son ska basta.
 
Såhär fina påskliljor hade dom i Sörgården...
 
...och här ser det inbjudande ut, att kila in en sväng.
 
Sonen kryper runt och skruvar...
 
....då det plötsligt dunkar till och tragedin är ett faktum.
 
Två bilentusiaster diskuterar just det...bilar.
 
Här lite loppisfynd från dagens resa.
 
...och skåpet är på plats, nu ska bara innehållet organiseras. Gör vi en annan dag.....

.....allt meda Ia vilar upp sig i Stockholm, så hon orkar hälsa på i Fagersanna nästa helg tillsammans med sina bröder. (fotot "snott" av tösens föräldrar)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0