Oväntad cykelgäst.....

Sovmorron, men ändå uppe i hyfsad tid tycker jag nog. Vid halv tiotiden hade jag redan serverat änderna lite frukost tömt diskmaskinen och påbörjat min egen. Idag serverade jag mackor med "diverse godis" på till en utsökt kopp kaffe.
Maken hade nu också pallrat sig ur sängen och vi frukosterade ihop vid köksbordet.
Då ringde det på dörren och vi trodde väl båda två att sonen redan dykt upp för att fortsätta sitt bilinteriör-bygge. Han förvarnade nämligen om detta, då han drog hem igårkväll.
Nu var det inte han utan en hurtig cyklist, från Tibro. Närmare bestämt min reskamrat från semestern i söder. Hon passade på att ta en cykeltur medan vädret var bra och samtidigt återlämna några burkar till mig, som rest i hennes bagage som skydd för ömtåligt gods.
Väldigt hurtigt får jag lov att säga, men hon gillar att cykla och kul med lite överraskande besök. Sen att jag såg ut som en fågelskrämma, det bekymrade inte henne iallafall  för hon är ju van sedan semestern.
Innan klockan slagit elva hade jag därför hunnit med både frukost och kaffe-påtår.
Vädret har blivit en aning sämre. Det "slänger lite regn i luften" och solen tittar inte igenom längre. Hoppas att Ingrid tog sig hem utan att bli regnad på eller frysa. Men det är ganska hyfsad värme ändå, (runt tiostrecket) trots molningheten och det finns visst hopp om att solen kan bryta igenom igen.......
 
Dom var lite tveksamma igår, inför sonens hantverkande.......
 
Tre nya bläckfiskar klara sen jag kom från semestern.....
 
....ja går man för långt bort från brödbitarna så.........
 
Min frukost....
 
....och här startar "hurtbullen" hemfärden tillbaka till Tibro.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0