Ryggskottets följder.....

Nej det gick inte att företa sig något över huvud taget för maken. Trots att han stoppat i sig några alvedon, var det inte möjligt att följa med mor, far och barnbarn på den allra första barnvagnspromenaden med picknick i Vitabergsparken. Vädret var det dock inget fel på, (alldeles idealiskt faktiskt) men för vår del var det bara ett alternativ som gällde: Att ta oss hem till den "botande fåtöljen" och justerbara sängen.
Vi fick säga hej då till alla barnbarn med föräldrar och hoppas på att de kan komma till oss som planerat, om två veckor och fira storebrors åttaårsdag i Fagersanna. Vi håller tummarna!
På hemvägen fick det bli bilfika, jag skuttade lätt in på Statoil (i jämförelse med hur maken skulle ha tagit sig ditin iallafall) och fixade kaffe med tilltugg. Som vi intog i bilen på en parkeringsficka vid en skogsdunge, innan vi fortsatte mot Örebro. 
Här var det av naturen tvunget, även nödvändigt för maken att krångla sig ur bilen då vi anlände till Citygross. En kundvagn fick tjänstgöra även som "rullator" och här shoppade vi loss på en del delikatesser, att tröstätas vid hemkomsten.
Lagom då vi svängde ner på gårdsplanen, gick solen ner med en färgsprakande prakt och det är aldrig fel att komma hem. Även om det denna gång blev en dag för tidigt
Efter att ha burit in allt från bilen (maken hade fullt upp ändå), packat upp och in all mat, samt spolat av och borstat altanen (våra bevingade vänner hade lämnat X antal visitkort), var det dags att duka upp "spontanbuffén" från Citygross.
Nu får det bli lite kaffe och resväskornas innehåll får allt ligga kvar,  för packa upp dom, det "skiter jag allt i " (som morfar sa) tills imorron.
Nu är det morron och väl det, men prioriteringen för dagen blev att riva en del i trädgården och serva ryggskotts"patienten" med diverse ting, typ mat, dusch och kaffe. Sen vann ju Liverpool ytterligare en match på sin väg mot ligatiteln....nice!
Nu tar vi andra halvlek av trädgårdspysslet och en kopp i solen på det.
 
Bara att säga hej då till familjen......
 
...här också ett kort på fader med dotter.
 
Bye, bye Ia och välkommen till Fagersanna snart....
 
Bilkaffe
 
Påskris vid Askersundsinfarten....
 
...och skylt som talar om att snart går det ännu fortare att åka till Stockholm.
 
Välkommen hem till Fagersanna!
 
Inga har maten klar......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0