Tänk vad skönt det vore.....

...att vakna till nystädat hus och frukosten serverad. Utopier kan man ju ägna sig åt att drömma om, men oftast är det väl fortfarande så (för de allra flesta), att själv är bäste dräng.
I detta hus är inget undantag och redan innan jag blev förkyld i förra veckan var det "overdue", men av förklarliga skäl inte läge att ta tag i det. Så imorse rann tålamodet över, detta efter att ha blivit väckt av telefonen från mors boende. De skulle skicka in henne för röntgen, då hon ramlat för två veckor sedan och fortfarande hade ont. Inte har någon meddelat mig detta förut och inte nämnde hon det själv igår heller.
Någon från boendet skulle dock åka med och eftersom jag nu var vaken, var det lika bra att roa sig kungligt och ta fram både dammsugare och tvättmopp. Hur man lyckas med att sova sig igenom hela städprocessen är en gåta, men för vissa är detta fullt möjligt. Taskig hörsel kan säkert vara en fördel i sammanhanget och som tur är för personen ifråga är en ond rygg giltigt förfall för "frånvaro", den här gången.
Ser riktigt fram emot när det behöver städas nästa gång........
Inga kokade ett ägg åt mig, bredde en macka, samt värmde lite kaffe och serverade ett glas god juice. Nu ska jag besöka duschen och sen, second hand: "Here I come".
Inte många fynd idag, men några iallafall. Åkte sedan med en "påskkasse" till Hörnebo och fikade en stund, samt kollade bonusdotterns "tvådelade walk-in closet", som hon nästan har fått färdigt.
Pratade även lite med övriga familjen, innan jag återvände hem. Maken utflugen till Hjo för att se fotboll och sonen har ockuperat förråd, gårdsplan och trädgård för fortsatt bil-"pimpning".
Antar att han tackar ja till kalopsmiddagen, som Inga har på spisen. Men den får koka ett bra tag till.....
Ska nu bara bädda nytt i sängen, då det har vädrat sen jag åkte på min utflykt, sen ska jag (nog) vila den onda armen (kanske).
Nå't finns väl att glo på på dumburken framöver, men Liverpool spelar inte förrän imorron.
 
Ja här förevisar hon sin renovering och en del av alla skor......
 
Det spirar i trädgården......
 
...lite av varje tittar upp ur fjolårsriset.....
 
....och revirbråk fick vi alldeles nyss bevittna ute på gräsmattan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0