"Fredagsmys"......

Ja då har ett dygn försvunnit i kalendern igen. En del praktiska saker, bokningar och annat fanns det att ta tag i under förmiddagen på boendet. Detta medan ungdomarna fortfarande var i skolan.
Tiden går ändå väldigt fort vad än man har att hantera, så snart var det redan kväll. Jag var precis påväg att ta ut min rast, (som är lätt att "glömma bort" i hanteringen) då det kom fram lite läxor.
Först kom en, sen dök en annan upp och slutligen en tredje, intresserad av hjälp för att försöka begripa logiken i svenska språket (om det finns nå'n). Ibland undrar man för egen del, varför det ska vara så mycket varianter i vårt modersmål. Då är det skönt att konstatera att man nu inte behöver lära sig detta från grunden.......
Hursomhelst, där satt vi på bästa kvällstid och pluggade svenska i flera timmar, innan kvällen avrundades med en science fiction-film, till vilken jag artigt sa nej tack! att se. Istället satt jag vid köksbordet och stickade fram till sängdags.
Nu på morronen har jag besökt second hand och ytterligare en liten loppis i Tibro, samt tog en avstickare till Sörgårdens Inredning, innan jag återvände till ett tomt hus. Maken är på idrottshistorisk utflykt hela dagen och riktigt var det vet jag nog egentligen, men minnet strejkar lite. För han har faktiskt informerat mig om detta.
Det tar en stund att uppdatera sig på alla sociala medier, då man varit frånvarande ett dygn, men nu har jag nog "hunnit ikapp" någorlunda. Bara lokaltidningen kvar att läsa....
Sen dags att förbereda för nästa dygn på arbetet, vilket startar imorron klockan nio igen.
"Laddar" med Lotto-dragningen om några timmar......
Liverpool spelar inte förrän imorgon, så det får jag spela in, precis som utfrågningen av Löfvén. Jo för se så spretande intressen har "tanten".
 
Sörgårdsidyllen......
 
....följdes av gourmet-portion till middag.....
 
....med popcorn till efterrätt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0