Hittade en hylla.....

....som faktiskt fick plats i mitt redan "överfulla" hem. Jo det är sant och nu är den på plats i ett skräphörn som behövde styras upp lite. Risken är väl att det får plats lite "skräp" till nu då, men jag är nöjd så långt iallafall.
Kostade bara 80 kronor på en av loppisarna jag besökte igår och på den andra hittade jag ytterligare två av "line"-vinglasen som jag samlar på.
Tvättmaskinen får även idag göra tjänst, medan jag röjer lite i present- och julklappslagren och maken är i skogen med några andra Fagersanna-pensionärer och preparerar för helgens enmila-vandring.
Vädret är perfekt, så jag måste ta mig i kragen och vistas lite utomhus också. Vilket direkt blev en liten stund i trädgården, då jag "vallade" änder, tills de kom på att det nog var en bra idé att flyga vidare.
Men det varade inte så länge, dom är tillbaka nu igen och konverserar min altandörr. Men dom får inget nu heller, för de måste lära sig att äta det naturen bjuder. Til vintern kanske de kan få lite igen om de envisas med att återkomma. Nedfallna plommon åt dom iallafall och nere i slänten ligger stora högar med äpplen, vilket jag har hört från annat håll att dom äter (när det finns).
Får väl gå ut och sanera efter dom, när de har gett upp.
En kopp kaffe på altanen i solhörnan som har en temperatur av 26 grader vid det här laget, känns ganska lockande också, men som sagt först en sanering......
Imorron är det jobb igen, femte helgen på raken. Stör dock inte mig direkt och man kan väl anta, att lönen i september inte kommer att föranleda några tårar......
 
Satte in detta foto på en vävgrupp på Facebook och fick kontakt med en "ny" tjej i Fagersanna.
 
Nya mini-hyllan på plats, alldeles till höger om min dataplats......
 
....och såhär ser dom ut, glasen jag letar efter på loppisar.
 
Dom flaxar och härjar utanför dörren, såpass att de skrämmer sig själva.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0