Idag är det om vartannat......

....ömsom sol och ömsom störtregn. Efter sovmorron, snabbt möte med sonen på hans parkering för att ta emot en gitarr som han fick som barn, men aldrig fortsatte spela på. Detta mycket beroende på att han vid två års ålder skadade sig och fick ett lite kortare långfinger som resultat. (Han fastnade i en fällbar trädgårdsstol och slet loss handen, innan vi såg det hela. Ambulansfärd till sjukhuset, men det var för lite för att sy fast, så han saknar därför en centimeter av detta finger.) Vilket visade sig vara en stor nackdel då man skulle lära sig spela gitarr, så han tyckte inte att det var så roligt, varpå den bara har blivit stående.
Jag kom på detta och frågade om han fortfarande hade den kvar och ville skänka den till boendet. Den fanns i hans källarförråd, så det gick bra.
Fortfarande under uppehållsväder, kunde jag ta en sväng på torget och ljung hade dom, samt naturligtvis en massa andra blommor. Det blev några kassar blandat, som jag strax ska blanda vidare i krukor och fönsterlådor. För att åstadkomma en "ansiktslyftning", efter denna torra varma sommar.
Ett valnötsbröd investerade jag också i, där på torget och försäljerskan önskade "trevlig helg" på köpet.
Hemma höll maken på att röja undan skräpet på gräsmattan efter plommonträds-ansningen och jag fixade lite lunch.
Nu efter kaffet på maten, känner jag mig redo att pynta blomkrukor och lådor........
...för nu lyser solen igen efer en kraftig regnskur.
Höll på att glömma, har ju klipptid om en kvart. Det var ju tur, så hon inte behöver ringa till mig den här gången också, det hade varit retligt.....
 
En del av ansiktslyftningen......
 
.....och här en annan.
 
Energi till trädgårdsarbetet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0