Jag hade lite jäst kvar.......

Dagen började med personalmöte på boendet, vilket hålls med jämna mellanrum och detta var det första jag fick vara med på. Mycket bra möte i trivsam anda, men med både bra chef och trevliga medarbetare var inget annat att vänta.
Sade sen hej och hej då samtidigt till alla boende (som fanns på plats), då jag skyndsamt skulle förflytta mig till min andra arbetsplats. Träffar dom ju redan imorron igen, då ett nytt dygnspass startar. 
Väl på plats hos arbetsgivare nummer två, blev det en hundpromenad före konsumtion av medhavd lunchlåda innan det var dags att åka på dagens ärenden. Några timmar senare var vi åter och då blev det en kaffetår, samt lite övriga göromål innan jag styrde kosan mot hemmet.
På gårdsplanen möttes jag av maken, som skulle på fotbollsmatch i egenskap av coach, vilket han inte meddelat tidigare. Ja det där med informationsuppdateringar och framförhållning är svårt.
Nu spelade det ingen praktisk roll (den här gången), men var bara tvungen att fråga om detta kommit hastigt och oförutsett på......
Och vad skulle då jag ägna min kväll åt? Mera tvätt, ett halvt jästpaket och hungriga änder (denna gång utan sin mor) blev svaret. Satte mig vid TV:n och somnade, men väcktes av en telefonförsäljare efter bara nå'n minut. Ja idag var det positivt, då han dels skulle prata med maken som inte var hemma och annars hade jag väl sovit där än......
Har en del att plocka iordning inför morrondagens arbetspass, en tvättmaskin som är klar och några nybakade frallor att ta hand om, innan sänggåendet.
 
Skrev ju att det var mulet igår, men det klarnade upp och blev en fin solnedgång iallafall.
 
Hej tvätt! har inte tid ikväll så vi får boka in en date till imorron, eventuellt senare ändå...
 
......hittade ett halvt paket jäst med sista da'n idag, det var roligare.
 
.....och solen gick ner idag mä!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0