Lite and-rum.....

"Landade" i förmiddags efter en mindre provianteringsrunda påväg hem, från det extra arbetspasset. Bara att ta itu med kvarvarande trädgårdsarbete, bestående av en massa nedfallna äpplen att avlägsna innan det gick att klippa gräset även på framsidan.
Kan i sammanhanget passa på att rekommendera en alldeles utmärkt regel: Den där om att var sak har sin plats och bör återbördas dit efter användning. Fick ta en annan kratta istället för räfsan i min sanering av nedfallna äpplen och det gick väl. Men nu passade nämnda substitut på att gå sönder, så fick fortsätta skallgången efter räfsan, som inte fanns på sin plats. Hittade den så småningom i förrådet lutad mot hyvelbänken, inte det mest logiska stället då vi har ett redskapsskjul. Det tog dock bara "en bråkdel tid" i anspråk, att lokalisera skottkärran. Äpplena åtgärdades sedan (under samtidigt samtal med grannen) och en fem-minutare med gräsklipparen avslutade jobbet. Ljungen som inköptes i fredags kunde få "komma till ro" på tänkt plats därefter.
Allt detta tog en dryg timma och duschen därpå var väldigt skön. Har nu uppdaterat mig på vad som hänt på Facebook och övriga internetvärlden, så då var det dags att tömma tvättmaskinen och sedan sortera redan torr tvätt. Ska sätta Inga i arbete under tiden genom att beställa en riktigt god lunch.
Inga (haha) änder har varit på besök ännu sedan jag kom hem, men det fanns ett litet visitkort på altanen. Antar att det var en påminnelse att jag inte ska glömma bort dom helt....
Nu börjar det torna upp sig lite regnmoln och jag har satt på kaffet.....
Stickfåtöljen nästa så får vi se hur länge det dröjer innan jag somnar. Imorron bitti är det dags igen, denna gång ett ordinarie pass. Maken träffar jag väl på tisdag eftermiddag, men han ska anlända måndag är det sagt.
....och inte jobbade dom helg på renhållningen inte.
 
Även dags för denna tråkiga syssla på hemväg......
 
Investerade i denna i Gallerian, om jag tittar får vi se......
 
Finns det några äpplen kvar på trä't? Jodå det gör det allt......
 
Detta var vad Inga åstadkom och det smakade inte direkt illa..... Matlåda till imorron blev det också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0