Mittemellan jobb och "grillfest".....

Idag var det dags att styra kosan mot "den andra arbetsplatsen", för en lite kortare dag av tjänstgöring men ändå en hel del att göra.
Vädret var väl lite sådär, (för en hundpromenad) men det höll sig till duggregn iallafall och nu på eftermiddagen har det klarnat upp helt igen. Därför fick jag för mig att vi ska grilla om en stund, bara maken och jag.
Lämnade in en ny omgång med Lotto och handlade lite på hemvägen, så vi kunde grunda lite med soppa respektive pizzarulle till lunch medan vi väntar på att köttet ska marineras. Till detta blir det sen sallad och färdigköpt potatisgratäng.              
Upptäckte nu då jag slog mig ner vid datorn, att det var dags för redovisning till Försäkringskassan igen, så ytterligare en tur till affären och brevlådan där, fick skyndsamt göras för att undvika försenad utbetalning. Det ska iallafall inte bero på att jag slarvat.......
Mina tre korgar med tvätt väntar fortfarande troget på att "bli sedda" och då jag nyss laddade tvättmaskinen med mera av samma vara, får jag väl ta tag i det som släpar efter kanske.
Men en kopp kaffe kan jag nog klämma ner innan jag startar.....
På bana igen, tvätten inlagd och ny upphängd, samt grillat och gratäng på gång i ugnen. Ja det var smidigast att anlita ugnen, då maken håller på att ansa äppelträdet och jag inte är bläckfisk......
Strax sen packa en del inför morrondagens arbetspass, relax vid TV:n får det nog bli på det.
....och nu ropade maten, fääääärdig!!!!
 
Säden börjar mogna på fälten......
 
....dom här väntar på nå't gott......
 
....alltmedan maten skriker: Ta ut oss nå'n gång nu då.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0