Never-ending story.......

....och då talar jag om hushållsgöromål, där vissa är roligare att utföra, medan andra aldrig är det. 
Baka hör till positiv-gruppen, men det gjorde jag ju redan igårkväll och frysen är full. Alltså ingen idé att komma på nå't sån't på ett tag.
Tvättmaskinen gör ju tvätt-jobbet, plocka i och ur den är inte heller så betungande, men städa känns som det kvittar.....
Rensa i alla prylar kan vara både och, men där måste man vara på rätt humör annars är det pest och pina att behöva ägna sig åt. Bädda är inte heller kul, men väldigt skönt att lägga sig "mellan rena lakan" (vilket bjuds ikväll).
Åka till återvinningen är även det lite stönigt, men snart gjort egentligen om jag ska vara ärlig.
Lite svalare idag iallafall och det känns ljuvligt, har även kommit några regndroppar.
Lunchen avklarad, matlåda klar till morrondagens två arbeten. För det blev lite oförutsett extra, på "det andra jobbet" på grund av sjuk ordinarie personal. Men det funkar bra i schemat.......
Nu ska jag snart göra en "repa" in till Tibro för en massa småärenden och sedan avnjuta höstpremiären på second hand. Tyckte de skulle ha stängt vääääldigt länge, men tiden bara flyger iväg och nu öppnar de igen.
Inte för att jag behöver nå't direkt, men det vet man ju strängt taget inte förrän man varit där, eller? (hahahaha)
Sen ska jag lämna en säck kläder också......
"Tonårsgänget" har varit här och kacklat, tills jag tröttnade på dom och anlitade Mr. Kvast att valla dom ner till slänten. Där tog flertalet av dom till vingarna nu och flög resterande bit till sjön, utom en. Hen sprang som en galning istället, tjattrande hela vägen till vattnet.
Efter det fick undertecknad sanera altanen, då sex stycken flygfän släpper många fler högar än bara ett sådant.
Behövde sen bara "vända ryggen till" (resan till Tibro) och vid hemkomsten var det dags att vattna igen, trots att det har regnat en del.
Några fynd gjorde jag på second hand, men inte till mig själv den här gången........
......och nu är det kanotträning på sjön, fem ekipage har glidit förbi så långt. Strax allsång följt av  Midsomer-mord, därefter date med sängen inför morrondagens arbetspass.
 
Jodå, solen gick allt ner igår, men ikväll är det mulet.....
 
Det mesta finns i frysen numera, förutom en smakportion av bullar (en var).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0