Regn, shopping, matlådor och middag......

Regn är väl inte så dumt kanske, då jag vid hemkomsten från jobbet såg att altanen var full av visithögar från "frustrerade" änder. Dom har säkert varit här ett flertal gånger, kanske både igår och idag. Eftersom jag befunnit mig på arbetsplatsen och maken håller till i andra ändan av huset (vanligtvis) har de helt enkelt blivit ignorerade.
Vilket kanske är bra, med tanke på att de behöver avvänjas.....
Sen är det väl lite trist att det börjar regna så snart jag blev ledig, men med maken utflugen för en vecka, kan jag ju hitta på precis vad jag vill! Resten av söndagen menar jag då givetvis, eftersom det är fullt de närmaste dagarna med jobb igen.
Vi får se hur mycket energi som finns "kvar i lager", efter en välbehövlig dusch.
Jodå, en del återstod. Jag tog mig en tur till Hjo, bara för skojs skull och enbart för min egen del, inga besök hos närstående den här gången. Men Hem&Hobby, samt Netto fick påhälsning innan jag drog mig hemöver för att avnjuta Liverpools Premier League-premiär för säsongen.
Nu börjar det dock kännas lite "dävet" och segheten har satt in en aning. Fara värt att jag somnar under andra halvlek kanske.....
Hjälper nog inte att ta till stickningen, går bra att somna mitt i den också (talar av erfarenhet).
Lite kaffe kan vi ju försöka med.....
En och annan "power-nap" blev det, men Liverpool klarade av att hålla sig vakna och vinna matchen, om än med ett nödrop. Nu medan nästa match visas passar jag på att samtidigt fixa matlådor och middag, så är det gjort.
Man hör ju TV:n och det är inga av mina favoritlag som spelar.
....och fortfarande regnar det, kraftigt.
 
En halsduk av restgarner är färdigstickad på jobbet, tänkta att "lottas ut".......nästa påbörjad.
 
Matlådor och middag klart för tre dagar......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0