Till slut.....

....har jag hittat byxunderkjolar igen och som inte är "modell upp till armhålan". Har hämtat ut paketet idag och skyndade mig att omgående "beställa ett dussin" till. Nej så många blev det inte, men några till. Däremot gjorde morfar alltid så, när han hittade en bra modell av långkalsonger......
Har precis kommit tillbaka till hemmet efter ett dygns tjänstgöring och som vanligt undrar jag var det tog vägen.
Satt sedan och fikade en extrahalvtimma med en annan vikarie, som startade sitt pass nu. Vi har inte jobbat ihop ännu, men har ett pass framöver inplanerat. Dessutom var vi väldigt överens om vilken bra arbetsplats och trevliga kollegor vi har haft, under våra vikariat. Vissa utsikter till mer inringningsjobb finns också framöver, som vi båda ser fram emot.
Tvättmaskinen har precis snurrat färdigt (första vändan) och änderna hade visst kommit på besök, vilket jag inte uppmärksammat förrän de lyfte och flög igen, alldeles nyss. Lika bra det kanske....
Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och så blir det Dafgårds kålpudding till middag. Sen får vi se om energinivån tillåter något mera omfattande, eller om "klubban slår till".
Det fick bli en städvända i huset först, för Inga (eller Inge) hade slarvat med detta senaste tiden. Dessutom hade hen spillt kaffe på golvet i nästan vartenda rum och lika bra att ta tag i det innan duschen, så på den vägen blev det. Sen kan man ju sätta sig ner i fåtöljen och känna sig väldigt redig om en stund också.
....och söla med mer kaffe!
 
Serverat, direkt från micron: Dafgårds kålpudding!
 
Är det ok om jag bor här?.....bara jag alltså, ska mestadels sova.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0