Ytterligare ett händelserikt dygn.....

.....för fullt upp var det på boendet, men tiden gick ju då också väldigt fort. Hann ändå ta min rast och åka till second hand. Tre stycken gjorde mig dessutom sällskap och trots att vi inte hittade så mycket att fynda, är det alltid spännande att se om det kanske finns nå't.
Nu på morronen har jag dessutom varit och levererat en lampfot till Hörnebo, med fika på köpet så att säga. Det går framåt med den tillfälliga rullstolsanvändaren. Inget ont som inte har något gott med sig som hon säger.
Hon har sluppit både städning och matlagning i flera veckor och "passop" finns hemma, då sambon har semester.
Han hade väl en liten annan tolkning angående det där med "semester", för det tyckte han nog att han liksom blivit snuvad på.....
Har iallafall för egen del landat här hemma igen, nu med några fler pass framöver inbokade av tjänstgöring på boendet.
Ska snart ta en dusch, då kanske jag blir någorlunda på alerten igen, för nu känns det som om "klubban" är påväg att slå till.
Får be Inga om en riktigt god och vällagad lunch kanske och gulla lite med tvättmaskinen så den jobbar några varv åt mig. En geting finns det också att avhysa från fönstret, har retat mig på den en hel kvart nu.
Fick besök av grannen som ville prata lite, då hon inte får ha kvar sina assistenter känner hon sig lite ensam om dagarna. Så vi satt en stund, men nu är det fläskkotletter på gång, med goda kokta grönsaker till (en tomat till maken).
Det mörknar snabbt bortöver sjön och regn med eventuell åska kan "befaras". Maken ska på bortamatch i fotboll, som coach och jag ska nu ta det lugnt efter middagen.
Kaffe! ploppade det plötsligt till i huvudet. Ja det är ju aldrig fel, så dä' kör vi på......
Ska bara....... ta ut banankakan ur ugnen först och hänga lite tvätt.
 
Vaknade till en vacker morgon, med hög, klar luft och fågelsång därtill.
 
En del flygplan i rörelse över Fagersanna idag. Lyfter och landar i grannkommunen.
 
Verkar som om dessa mörka moln bara passerade, utan att släppa till nå't regn. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0