Det piper hela tiden.....

....på mobilen med förfrågningar om jag kan jobba. Det är väl positivt men typiskt, då jag för närvarande måste tacka nej till det som för dom är mest akut, dvs. idag och imorron. Ingen har väl tid att vara sjuk, men i min situation känns det extra jobbigt eftersom jag måste neka arbete, som jag egentligen skulle vilja tacka ja till.
Sen är det väl också typiskt att inte kunna åka på "symötesträffen" med gamla barndomsvänner ikväll, av samma anledning.
Får umgås med mig själv och snuvan framför datorn ett tag till och hoppas på att maken slipper ärva eländet.
Ser ut att bli en hyfsat fin dag vädermässigt, men ska man tro prognosen så var det visst lugnet före stormen, som skulle anlända under morrondagen.
Det tar vi lite varmt kaffe på och roar oss med att titta på småfåglarnas "kalas" utanför fönstret.  
Kors i taket, Inga orkade faktiskt fixa middag och det finns nog liiite energi kvar till att ta en snabbtur till centralorten och köpa några förnödenheter och TV-tidningen. Vi får se om hosta och snuva klarar dessa strapatser, men man måste ju kolla läget på orken lite.
En knapp timma gick väl bra, men så mycket längre klarade inte "batteriet" och julblommorna jag inhandlade tror jag är immuna mot min förkylning, så dom "pimpade" jag till lite för att ge bort fram till helgen.
Hade som sagt inte tänkt att dela med mig av bacillerna, så blir hemma även imorron. Vi får se om jag har hostat färdigt då.....
 
Elementet var naturligtvis transportskadat, när maken öppnade kartongen och funkade inte...struligt!
 
9 december, men det bekommer inte pelargonerna som forsätter växa och blomma utomhus.
 
Ingas delikata middag: kokt ris med kyckling och currysås....
 
.....och här är julgrupperna, förpackade tillsammans med en liten burk mormors julkex.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0