Kyla och juldagslugn.....

....har anlänt till Fagersanna. Minus 7 har det hållit sig hela dagen och en bit in på förmiddagen tackade stockholmarna för sig, för den här gången. Vi har väl kommit i hyfsad ordning efter helgens "bataljer", men tvättmaskinen går varm och köket är fullt av plastsäckar med emballage-rester.
Dock blir det "arbete" i ett väldigt lugnt tempo, eftersom jag både hostar och svettas mängder såsnart jag försöker göra nå'n nytta.
Kanske ett raffinerat sätt att försöka få mig att låta bli.......
Mat har vi dock i åtminstone dagarna tre, bara att värma. Tur var väl att det följde med en doggy-bag till Stockholm också, så man inte hinner bli totalt uppledsen på menyn innan resterna tar slut.
Kaffet på maten värmde gott och medan skymningen sakta faller, kan jag fortfarande titta en stund på änderna, som simmar därnere i sjön. Ett tunt istäcke har bildats inne i vår vik, men tror inte att det kommer att ligga kvar såvärst länge. Men om kylan är här för att stanna, vet man aldrig......
Nya golvlampan är påplats vid stickfåtöljen och imorron får vi ta en närmare titt på råsaftcentrifugen som vi gamle fick (efter uttalad önskan) av samtliga barn med respektive.
Alla skulder är nu betalda för det här året, så bara att börja på ny kula då........
 
Vacker vintermorron......
 
...klar för "lastning".......
 
..och avfärd mot Stockholm. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0