Vilken överraskning.....

.....och nej det var inte lotto-dragningen som levererade den.
Det började med två sms från poolen om förfrågningar på mer tjänstgöring mellan jul och nyår,för det finns ett och annat hål kvar. Dock var jag tvungen att undra (på den  ena förfrågningen) om det var ok att jobba 36 timmar i ett streck, vilket de inte ännu har svarat på. Vi får väl se hur det blir på den fronten.....
Därefter satte jag en kexdeg, som jag tänkte baka under min lediga söndag....trodde jag. Strax ringde det på hemtelefonen. Denna gång direkt från boendet med en akut-förfrågan om tjänstgöring redan imorron (nytt dygnspass), som jag omgående besvarade med: Att dagen kan jag ta om ni inte hittar nån annan, men natten blir lite tight eftersom jag har utflykt med syster och besök på arbetsförmedlingen att "hämta andan inför" till måndag.
Det förflöt nån timma och jag flyttade fram kexbaket till nu på en gång och tänkte att det löste sig nog då....
Skulle jag inte tänkt för då ringde det igen, med besked att ingen fanns tillgänglig, vare sig för dagen eller natten och har man lovat får man stå vid sitt ord och "glatt" tacka ja till heldag med tillhörande problemlösning av nattjänstgöringen dessutom. Ja Ni vet: ketchupflaskans "återkomst".
Nu är iallafall kexen färdiga och jag likaså......
 
Jultradition: "Mormorskex"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0