Volleyboll och julpynt.....

Idag var det alltså volleybollturnering på Fågelviksskolan. Både A- och B-hallen var fulla av matcher hela dagen. En del lag hade klätt ut sig, såg bland annat disco"brudar", ridklädda och pingviner.
"Vårt lag" spelade tre matcher, förlust i första, storvinst i andra och knapp förlust i tredje. Men de spelade bättre för varje match som gick....
Hur turneringen sen slutade det vet jag inte, för efter ärende åt maken på biblioteket och proviantering (av bland annat färsk fisk) åkte jag hemåt. Med middagen äten och undanröjd, var det dags att stöka fram julpynt och detta har jag ägnat nästan tre timmar åt, men helt färdigt är det fortfarande inte.
Har dock kommit en bra bit på vägen vilket är skönt, då det återigen "försvinner" ett dygn med start klockan nio imorron. Jobb igen med andra ord och maken får agera taxi, eftersom han ska jobba på Möbelcupen hela helgen och behöver transportmedlet därför.
Men lördag morron byter vi vårdnaden om bilen igen, då är det min tur att ha den. Vi har nämligen ställt av den ena bilen för vintern vid månadsskiftet och då blir det en del trixande och planering med den andra.
Snart startar Ernst på fyran och sen mördar dom folk i Sandhamn, vilket jag har för avsikt att bevittna. Därefter blir det väl att tugga i sig lite nyheter, innan jag slutligen (förhoppningsvis) somnar till "Vicar of Dibley".
Ljugfri fredag med andra ord.......
 
Volleybollmatch i full gång.....
 
....och mycket grejer finns det i Idrottshistoriskas "monter".
 
Nalle har fått sällskap, i sovrumsfönstret.....
 
....och i vardagsrumshörnet trängs tomtarna på kistan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0