Äntligen fredag....igen & OS-start....

Veckorna går med turbofart och nu är det fredag igen, bästa da'n i veckan och allting. Dock tar den dagen lika fort slut som alla andra, kanske lite fortare till och med.
Hursomhelst sitter jag nu åter igen som "husvakt" på Inredia och det verkar väldigt lugnt. Men på mässan i Stockholm kör de slutspurten och där är det säkert full fart.
Får väl passa på att kolla Platsbanken efter jobb att söka som inte finns, alternativt som jag inte får ändå. Det var nämligen tekniskt strul igår igen, då jag skulle gå igenom listorna.
Timmarna går och jag försöker fylla dom med innehåll, snart är det lunch, vi får se om syster med assistent dyker upp för gemensam sådan.
Helt apropå dök en kompis upp och vi passade på att luncha ihop, innan syster med följe slutligen dök upp. Efter lunchen gick vi en sightseeing-runda i huset innan färdtjänst åter fanns på plats, för hennes återfärd till Hjo.
Nu återstår bara någon timma av arbetsdagen. Ute vräker det ner snöblandat regn. Vi får innerligen hoppas att det inte fyller på i snödrivorna, som har smält ihop betydligt under de senaste dagarnas plusgrader.
Stickningen avancerar och tröja nummer två är också en bit på väg.....
Telefonen har ringt några gånger idag faktiskt och ett spontanbesök fick jag visa upp till utställningarna, alltid något.
Nu är det OS-invigning som gäller en stund innan jag ska åka med "På spåret".
Känns en aning tveksamt att glädja sig åt sporteventen framöver om man sett Uppdrag Granskning om byggandet, som jag har gjort, detta ovanpå en och annan konstig officiell rysk hållning i livsfrågor.
Lite smolk i bägaren är det allt och instämmer därför med en av mina Facebook-vänner som idag skrev: "Skärp er IOK"!
 
På tredje våning i Inredia finns nu dessa tyg- & trädjur, gjorda av Folkuniversitetet till en scenografi.....
 
...så också alster från Fågelviksskolans estet-linje, den som ska läggas ner......
 
 
 
 
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0