Bara att ladda......

Då var femmilen avverkad, med goda insatser av svenskarna igen, dock inga medaljer. De tog värdlandet hand om allihop. Ja det kan väl folket behöva att glädja sig åt, då det inte finns så värst mycket annat att vara glad över därborta. Putins "skrytbygge" ger lite flashbacks till Berlin 1936, iallafall i mitt huvud och det är ju inte direkt positivt som vi vet, med facit i hand.
Nu är det hockeyfinalen kvar att se fram emot för Sveriges del. Det kan gå, men jag är inte överdrivet optimistisk, om man säger så.
Tror att jag ska ladda med en städrunda i huset, för det behövs och maken passade ju på att snappa upp förkylningen för att slippa undan. En del gör då vad som helst........
Solen skiner till ibland, det blåser en del men det bästa är att snön är nästan helt väck. Bara några småöar kvar på gräsmattan nu. Way to go!.... som de säger over there.
Städrundan fixad, ska man då kanske duscha och klä sig för firande?
Sonen dök upp mitt i skurhinken så att säga, med min dator och friskförklarade den så långt han kunde bedömma, dvs. ungefär 99%. Han var också till god hjälp med att skaka stora mattor, perfekt timing alltså (för min del iallafall).
Tvättmaskinen fick inte heller ledigt och nu arbetar torktumlaren.....alla ska med!
Utom snorande make i datafåtöljen då förstås, men hans tid kommer var så säkra.........
 
Bara dessa fläckar kvar nu......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0