"Hur många dumheter finns det"......

...att begå? oändligt många tydligen. Med tanke på dagens (not) intelligenta propaganda-bidrag av moderat landstingspolitiker. Ett "lysande" exempel på att inte kunna skilja på mitt och ditt samt hålla sig till spelregler i det offentliga livet.
Om en brevbärare skickar brev gratis kan hen få sparken, om fackliga organisationer ska förmedla information till sina medlemmar får och ska de inte använda arbetsgivarens logotyper osv.
Regler är till för att följas och det är både fult och skamligt att försöka vinna fördelar med fusk. Inom idrotten renderar sådant utvisning/avstängning. 
Men är jag förvånad? inte då egentligen, för i det samhälle vi nu har att förhålla oss till, är alla medel tydligen tillåtna (men bara för en del) så passar inte galoscherna "fixar vi eget drag under dom"...... i gräddfilen.
De som är tillräckligt gamla (som jag) kommer väl ihåg Ian & Berts inhopp i politiken, med galoscherna på.
Alla har rätt att uttrycka och förmedla sin åsikt, men inte fuskvägen.
Moderat-åsikter ska märkas med M och socialdemokratiska ska märkas med S osv. inte prånglas ut under falsk flagg. 
Det enda "positva" i detta klavertramp, borde bli avsked för maktmissbruk och att det man försöker prångla på folk med skrämselpropaganda faller på eget grepp.
Nu till nå't helt annat:
Om man försöker ringa sin Vårdcentral (kl.10.00 måndag), inte för att beställa tid, men få prata med nå'n i annat ärende och endast får ett automatsvar: "att alla tider är slut" oavsett vilket av de fyra alternativen man väljer, är väl näst intill "Godda' yxskaft". Nu var jag inne personligen senare och fick hjälp med mitt micro-ärende, men det kändes som att gå över ån efter vatten. Vart är vi påväg?......käpprätt åt h....e.
Fika hos en kompis, besök hos skomakaren och en vända på gymet, samt hemlån av toa-sitsar hann jag dessutom med idag. Undrar när jag ska ge mig på aktivitetsrapporterings-premiären??
Inte idag iallafall............
 
Dimman lägger sig över fälten, då det blir lite kallare sähär framåt skymningen......
 
och det är dags att se dagen i backspegeln, tillika en vacker solnedgång.......
 
 
   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0