Lördagsmorron.....

....och jag har lyckats kravla ur sängen hyfsat tidigt, ätit frukost och ska nu genomföra den dag jag har planerat åt mig själv. Maken blev kvar, han är väl trött efter att ha städat huset under gårdagen.
Får väl påbörja min samvetsrenande resa med destination Hjo och därtill sen gym. Men först får det bli second handbesök, både i Tibro och Hjo. 
Båda second hand-affärerna "genomgångna" och bekanta att prata lite med, på båda ställena. Sen en snabbis in på Netto, för att utnyttja tiden och så jag inte landade mitt i lunchen hos mor. Därefter ett pep-talk på trekvart hos henne (nej det var inte hon som peppade precis), för att sedan dra vidare in på Hem&Hobby. Blev inte så långvarig där heller och plånboken led inga större förluster, (som förr i tiden) en dryg hundring bara, bytte ägare.
Dags att ta sig an gymet......
Då ringde min telefon i baksätet, nådde inte den, så jag fick åka in på en parkeringsficka. Det visade sig att det var maken som hade tagit för givet att han inte behövde nå'n bil till det möte han skulle på. 
Vilket var två nyheter för mig när han ringde och satt i sjön. 
Men man är väl flexibel: ok han ska iväg på möte, behöver bilen pronto och konsekvensen blir? jag hinner inte med gymet....Nu ska erkännas att jag inte irriterades speciellt mycket den här gången, men lite planering och kommunikation sådär till husbehov, underlättar mycket!
Nu blir det gym imorron förmiddag istället då, "att se fram emot" (hmmm...)
God man-redovisningen för året är klar och frimärkt för avfärd.
Nu väntar kaffe, dumburk med massor utav sport, Melodifestivalen och Lottodragningen på mig. Till detta tar vi en kexchoklad och stickning tar sedan vid. Nästan klar med båda "Västerås"-tröjorna......
 
Snart i Hjo......
 
......och så var det dags att åka åt andra hållet igen, efter alla uträttade ärenden.
 
Ytterligare ett gammalt hus i Tibro reducerat till brädhög....(på grund av brand)
 
Nu har vi smakat "pulled pork" med potatisgratäng därtill.... smakade varken illa eller gott, blir omdömet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0