Snorigt tårtkalas.....

Var väl inte sådär väldigt pigg imorse och studsade inte ur sängen direkt, men fortfarande gick förkylningen på sparlåga. Ytterligare en "kaotisk" dag på SFI är till ända och sen var det bara att invänta tid för avfärd mot Hjo för systers födelsedagskalas.
Under denna väntetid började snuvan rinna till och nysningarna tillta och vips var förkylningen i full blom. Nice!
Bara att pilla i sig några alvedon och åka. För syster väntar väldigt mycket på sina paket, varje gång sådana är på gång. Idag var hon hyfsat nöjd med innehållet också, då vi inte hade några mjuka paket med oss, utan bara hårda.
Sen vankades först smörgåstårta och därefter kom prinsesstårtan. Båda var mycket goda. Vi var några stycken som kom igång och pratade om ditt och datt, medan syster passade på att testa klisterböckerna, hon fått.
Men med en rinnande näsa kände jag för att återvända mot hemmet ganska snart och försöka kurera mig så gott det går. Får väl sova på saken och ta beslut om jag ska ligga kvar i sängen imorron, eller dela med mig av bacillerna.
Då det inte bara är en humanistisk fråga utan även tillkommer en ekonomisk konsekvens om jag "tar ledigt", så är inte beslutet helt självklart. Om jag orkar, blir det nog närvaro på icke-jobbet........
 
Gårkvällens kvällsmat....
 
....och dagens födelsedagsfest.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0