Och på den fjärde dagen...... fick vi besök av solen.

.....en kort-kort visit visserligen, men jag var uppe och såg den.
Så var det då helg igen, de har duggat tätt ett tag nu, men vi börjar väl se slutet för den här gången. Bara några få dagar kvar innan vardagen kryper på med sin gilla gång pånytt.
Då slår det mig att nu är det tid för "av-julning", inte lika roligt och inspirerande som "på-julningen", men ändå (när det väl är genomfört) ganska nice det också. Kan ju ta lite i taget, ett rum om dan eller så, men det brukar sluta i totalt tomtekaos på köksbordet då jag väl satt igång iallafall Typ, allt på en gång - samtidigt!
Nu återstår ett annat dilemma: Ska jag åka till Hjo idag, eller ska jag dra på det, ytterligare nån dag?
Får ta och äta frukost som underlag, då kanske beslutet i fråga växer fram.
Det blev ingen tripp till Hjo, men till Tempo Fagersanna för att proviantera. Bl.a. köptes det som saknades i kylen för att göra typisk svensk husmanskost till middag. Vilken numera är uppäten och jag har "av-julat" vårt sovrum som startskott för julgransplundringen.
Nu hörs JVM-hockeyn i bakgrunden, som maken tittar på. Kanske ska slänga ett öga jag också, för juniorhockeyn är betydligt roligare att se, än "den vanliga". 
Ska väl också ge handbollsherrarna en chans till, då de snart spelar mor Egypten, eller är det nån kul match från FA-cupen i England månne. Ja alla dessa beslut man måste ta......
Men det får vara färdigljuget här för idag om jag inte vinner massor på Lotto förstås, då återkommer jag .........
 
Nya tidens svenska husmanskost på middagsbordet idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0