Pappers-umgänge och en optimistisk katt.......

Fint väder men en aning kallt om nosen, när man stack ut den. Inte kallt på termometern, bara ca 4-5 minus.
Men det blåser fortfarande en aning snålt, så jag beslutade att det fick bli två banankakor av de svarta bananerna, frukost och sen pappersarbete efter den sedvanliga dammsugningen på internet efter jobb som inte finns.
Det börjar bli dags att redovisa årets god man-uppdrag och då är det alltid en förfärligt massa papper att hålla reda på, ta kopior på och fylla i siffrorna från innan de ska skickas in i god ordning.
Ska åka till syster på torsdag, så måste vara förberedd inför vilka papper därifrån som måste med hem. Sen ska hon (precis som mor) skicka in inkomstuppgifter till kommunen, vilket jag ska vara behjälplig med.
Säger som en av mina gamla chefer: "Det kommer så mycket papper så...." med den skillnaden att jag till skillnad från honom, lydigt och målmedvetet tar hand om dessa. Inte lägger på hög åt någon annan att sanera om ett halvår. Ja alla hanterar vi saker och ting olika.
Trots att det bara är måndag, serverade Inga idag ärtsoppa och pannkakor. Därefter stack maken med bilen för några ärenden till centralorten. Själv passade jag då på att hämta posten, slänga soppåsen och skotta lite snö i snålblåsten, men gick strax in igen. Dock har jag fått en nypa frisk luft iallafall.
Nu ska jag se om det vankas nån rolig handboll på TV. Det var en pärs att se Sverige igår, men det gick ju bra till slut iallafall. Deras lägstanivå är en aning för låg och det var lite svajigt, från briljant spel till uruselt.
Bara att hålla tummarna framöver att de endast har bra dagar kvar, i turneringen.
Annars är det tunt på burken ikväll.......kanske kollar lite Guldbaggar, men det är så himla tradigt med alla tacktals-listor. Vi får se....
Nu har maken återkommit och satt på "gokaffe", då smakar vi på banankakan.
 
Snart...slår den ut.
 
Banankakor till kaffet...ja bara en skiva var, resten ligger redan i frysen.
 
God förmiddag från Fagersanna!
 
....trodde du ja!  Änderna flög och småfåglarna är inte såååå dumma, du syns rätt bra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0