Telefonväckning och på vift hela da'n.....

Igårkväll gick jag och la mig minst en timma tidigare än vanligt och lyckades somna dessutom. Det kan man väl betrakta som "tur i oturen", när telefonen ringde strax efter åtta och manade till uppgång.
Nu hade inte jag beställt någon väckning, så den fick jag på köpet så att säga.
En del förberedelser inför dagens utflykter krävdes, i form av iordningplockande av diverse papper som skulle med på en tur till Hjo för underskrift, respektive skickas med som bilaga i ett annat ärende.
Första anhalt på resan blev dock återigen bensinmacken i Tibro, där jag fick hjälp med att byta backljuslampan som blev "restnoterad" igår.
Sen blev det en snabbtitt intill Hem & Hobby, men som jag sagt förut, är det inte lika roligt längre att besöka den affären. All charm från förr har gått förlorad i storbygget.
Mor skulle skriva på ett papper och där satt jag en stund, tills syster ringde och frågade vart jag var. Dags att åka vidare alltså till nästa pappersexercis och samtal om framtida eventuell, kortare semesterresa, samt dricka eftermiddagskaffe. Mitt i detta ringde det i min ficka och två hela arbetsdagar blev inbokade på Inredia i början av februari.
Någon timma senare, slank jag in på klädoutleten vid genomfartsleden och hittade en hel del för en dryg trehundring (6 toppar/tröjor, 3 kalsonger, ett par sockar, ett nattlinne och ett par mjukisbyxor). Lite kompletteringsproviant på hemvägen, hämta två paket till maken och så var klockan sju. Hög tid att äta middag, tyckte både jag och magen.......
Nu blir det snart dumburk och film.
 
Här sitter syster och färglägger igen, när jag precis ska åka hem.....
 
....och äta denna delikata middag som Inga bjöd på: Stuvad vitkål och prinskorv.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0