Jobb-söndag och väntat besök......

Dags att åka till jobbet idag igen, ett av dom. Fint väder, om än en del moln på morronkvisten, men solen bröt igenom vid elvatiden igen och med den, onödig värme ånyo.
Dock hittade jag i en liten skogsdunge en del kantareller, som fortfarande står kvar då jag inte hade något att plocka dom i. Men nästa gång jag arbetar och ska gå hundpromenad ska jag vara rustad för plockning, om ingen hunnit före tills dess förstås. Det dröjer några dagar och hänger alltså på att ingen hittar på dom, om chefen ska få sin "utlovade" svampmacka. För till två räcker det iallafall inte.......
Åt för övrigt upp det som var kvar av förra svampskörden med rester, som utgjorde dagens matlåda. 
Nu blir det inte så värst mycket mer gjort idag (kanske att jag fixar biffar till frysen) utan mest "chill", för att orka med både värmen och stockholmsinvasionen, som säkert dyker upp mitt på dagen nån gång imorron.
Till och med tant And tog det lugnt idag och låg i skuggan vid våra cyklar och bara vilade istället för att köra "jag är hungrig-terror" konstant.
Dock verkar pilfinkarna vara på alerten efter mat, då en av dom alldeles nyss gjorde en "helikopter" utanför mitt datafönster, uppenbart för att påtala bristen på sönder-smulade Mariekex.
Sen får vi se om det kanske dyker upp en "gammal" jobbarkompis (en yngre tjej) till oss båda, för en fika. Men verkar mindre troligt, nu då klockan börjar trava mot kväll.......
 
Här i skuggan var det ganska skönt.....
 
...men vi pilfinkar lider inte av solen, var är dagens ranson av kex?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0