Olika äro nöjena......

Som jag skrev igår så är maken ute och far. Via Facebook (var annars?!) dök det sedemera upp ett foto på övernattningsstugan han hyrt sig, med lite uppdatering över att han var mycket nöjd med dagen som gått.
Tydligen hade han fått ett flertal likasinnade kamrater där nere i trakterna.
Kanske kan bli ett "gemensamt" utflyktsmål framöver, jag släpper av honom där och fortsätter sen de tre milen till shoppingparadiset Ullared. För att hämta upp honom på hemvägen, efter en "arbetsdag" på Gekås. Låter som ett fullt möjligt scenario då han kan ägna oändlig tid åt idrottshistoria, medan jag å min sida kan lägga lika mycket tid på shopping!
Jag fick igårkväll besök av kompisen, (som landade en stund efter sitt jobb) på en kopp kaffe med räkmacka och vi blev sittande nån timma och pratade. Alltid trevligt och hon var också "gräsänka" visade det sig.
Solen skiner och en vända till torghandeln (apropå shopping) är aldrig fel, så det blev det. Handlade dock inget till mig idag, men lite till en väldigt mycket mindre variant i släkten (som kommer på måndag).
Jo det blev ett bröd inköpt, ett surdegsbröd med valnötter och fikon som jag provade på Forsviks marknad och tyckte om.
Lite "domestic work" fanns det (som alltid) också behov av, så fräscha lakan i sängen samt arbetsorder till tvättmaskinen och vikning av förra lasset för garderobsförvaring, samt en del dammning/rengöring på lilla toan. Var kommer allt damm och smuts ifrån frågar jag mig.......ständigt.
Kycklingfilé med ris och currysås, bjöd Inga på när arbetsuppgifterna var utförda. Kaffe på altanen efter det med studier av fågellivet. Vilket alltid inkluderar sanering av altangolvet, som första punkt. Det gååååår inte att dressera änder eller småfåglar, bara att inse.
Idag var det visst fortsättning på VM-fotbollen igen, denna gång kvartsfinaler, vilket blir intressant. Det börjar dra ihop sig......om man säger så.
.....och hoppsan telefonen ringde, jag var "efterlyst" på frisersalongen. Hade precis glömt av tiden, fastän jag tänkte på det i morse. Men nu är det gjort och följdaktligen väl synligt också......att jag är kort i huv'et.
 
Makens natthärbärge.....
 
Fin "tavla" på himlen igår kväll.....
 
....och strax därefter solnedgången.
 
Torghandeln i Tibro på fredagar sväller.....
 
......och blir större, iallafall vid fint väder. Idag fanns många olika knallar att välja på.
 
Jag ser bra häruppifrån också......
 
..sen tar jag ett svanhopp och gliiiider in .......
 
...för landning, precis vid brödbiten jag siktat in mig på, den som änderna "glömde".
 
Sen är det bara att "listigt dra iväg igen......"
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0