Om brännbollens "baksida" samt lite egentid.......

Har idag fått lite mer klarhet i vad bonusdottern har råkat ut för. Vid sammankomst med sina arbetskamrater, spelades det brännboll och hon föll, slog i knät och trodde en muskel tagit stryk uppåt höften. Detta visade sig sedan vara en fraktur av något slag och nu är hon påväg med ambulanstransport till Mölndal, för att genomgå en liknande operation som äldste sonen (då han skadade sig på motocross). 
Ingen vidare start på semestern om man säger så och det lär ta sin tid, innan det läker. Bara att avvakta resultatet och hålla tummarna under tiden.
Själv har jag en "ledig dag", (från arbetet) men alltid något att pyssla med hemmavid om man nu bara ser vad som behöver göras. Tyvärr ser jag kanske alltför mycket som borde tas tag i och åtgärdas.
"Ingen kan göra allting men alla kan göra något" är ett ganska bra citat som går att applicera på det mesta och på den vägen får det bli. 
Har börjat så smått att "bunkra upp inför stockholmsinvasionen" i nästa vecka, så vi inte behöver lägga en massa tid på storhandling.
Svampmackan igår kväll var delikat som väntat och gav smak på mer, men då det inte fanns mer fick man vara nöjd med det lilla.
Arbetsförmedlingen har återigen skickat sitt godkännande till min aktivitetsrapport och hänvisar mig att fortsätta följa min handlingsplan. Den som löpte ut den 31 maj och vilken jag har påpeka två gånger redan, borde förnyas.
Dock utan något svar eller åtgärd. Så regler och deadlines gäller bara ena sidan som vanligt, men vem är förvånad?
Ska i nästa vecka "konfrontera" handledaren personligen, vid ett allmänt jobbmöte för en förklaring........
Detta är ju ingen ko på isen direkt, men rätt ska vara rätt anser jag bestämt.
Solen skiner, det är lagom varmt och lite vind. Inget dumt scenario för en sittning på altanen kanske, tillsammans med lite kaffe.
 
Den omtalade svampmackan.......
 
......och vi hade mycket bättre väder än Öland, igår iallafall då det hällregnade på "etablissemanget".
 
Och som sagt fortsatt fint väder idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0