Repris.......

......på gårdagen verkar det som. Startar dagen med tvätt och bak precis som jag avslutade onsdagen. Och inget trevligt mail från Svenska spel om lottovinst har dumpit ner, så jag kan helt klart strunta i att kolla de rätta raderna.
Dock pockar det på med ett besök i Hjo, för att leverera lite hygienartiklar till mor som hon behöver, ska bara "vänta ut" tvättmaskinen först.
På sjön går det lite vita gäss, så det har alltså blivit lite friska fläktar i sommarvärmen, vilket inte är fel. En aning svalare gör inget att det blir, enligt mitt sätt att se på saken.
Imorron är det jobb igen till lördag förmiddag, sen likadant från söndag till måndag förmiddag så man kan kanske sammanfatta läget med det berömda citatet: "Det är mycke' nu" (på riktigt).
Lite lunch kanske inte är fel innan man ger sig ut på uppdrag, ser fram emot stuvad blomkål till prinskorven. Maken får potatis, så han inte blir "kinkig". ("Jag är inte mycket för kokta grönsaker", som han brukar uttrycka det.)
Men det är jag!
Så har jag varit tur och retur i Hjo och uträttat diverse ärenden, däribland shopping på Hem & Hobby och leveransen till mor. Har sedan vid hemkomsten förberett morgondagens "Fagersannautflykt" på jobbet och håller nu tummarna för att vädret sköter sig, så det går att nyttja vår veranda för relax och fika.
Klockan skenar iväg väldigt ser jag och maken försvann till Moholm på fotboll. Nu är det snart solnedgång och på det, tredje delen av "Mayday". Ytterligare en brittisk deckare i SVT 1 som håller god kvalité.
Packa väskan för jobbdygn och sen sova, see you Saturday.......
 
Välfylld kasse som alltid, (nästan)......
 
.....och rondellen är numera klar vid Hem & Hobby-infarten.
 
Förberedelser, så långt det är möjligt, ska göra lite till imorron, innan jag åker.....
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0