Utflykt och inköp......

Idag hade pensionären/maken beställt väckning samtidigt som jag gick upp. Han ägnade hela kvällen åt att förbereda för sin utflykt till Överlida. Nej han ska inte shoppa damkläder eller ta en tur till närbelägna Ullared (3 mil) utan ska hälsa på en där nere boende idrottshistoriker och åka runt med denne som ciceron i trakten, till en massa gamla fotbollsarenor och dylikt.
Mat skulle han också bli bjuden på enligt utsago.....
Därefter har han för avsikt att övernatta på en camping som han i förväg har sett ut och sedan imorron toppa utflykten med heldagsbesök i Borås. Återigen icke för att handla, utan riva i gammal idrottshistoria på tidningen och nå't museum, samt avsluta på biblioteket tills de stänger.
Låter inte direkt lockande tycker jag, men vi äro alla olika.
Själv har jag roat mig i skolan tillsammans med vetgiriga elever och idag fick de även se ett avsnitt av "Fem myror är fler än fyra elefanter", i utbildningssyfte. Det handlade om bokstaven E och att gå före eller efter.
Sen blev det de avslutande tio minuterna på kortfilmen "Plankan" också.
Imorse kunde jag konstatera att förrådet av Dove-tvålar (beige variant) hade börjat sina, bara en kvar och dom finns inte att få tag på i Tibro. Men varför inte ta en tur till Skövde under eftermiddagen tänkte jag, då de finns på Maxi.
Så, så blev det och en sväng in till Cassels rea "åkte med på köpet". Vilket i sin tur medförde en kasse klädfynd till moi.
Några räkor att ha på macka till kvällen fick det också bli, samt lite bigarråer, mmmmmm.........
Hemkommen tog jag sen tag i och skickade in aktivitetsrapporten till AF, skönt att ha det gjort.
Till räkorna! för att befria dom från skalen......
 
Öppna dörren då, vi vill ha frukost!
 
Jag har koll på läget.......bara så ni vet.
 
"Festen" kan börja.......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0