Bakslag......

......nej det betyder inte att jag har ägnat min tid åt kaksmet och deg idag. Utan istället att jag har varit mer eller mindre utslagen av migrän, från tidig morron till sen kväll. Känner mig fortfarande en aning "degig" och är inte tillbaka på banan riktigt än.
Nationaldagen har alltså passerat i en lätt dimma och inga aktiviteter har företagits, mer än stilla promenader mellan datorn och sängen. Som tur var fanns redan iordninggjord middag (färdigstekt tacoköttfärs) att blanda med valfria salladsgrönsaker och nachochips och det gick ganska bra att få ner. Satt en stund ute på altanen och lyssnade på familjen Pilfinks gräl i plommonträdet, de tjattrade väldigt högt idag, tyckte jag.
Fru And kom på besök och fick en hög solrosfrön, då hon inte var särdeles förtjust i nachochips, men hon  smakade iallafall. Men då jag precis tömt det sista ur burken, övergav hon "matbordet" och jag antar att kajorna hade fest istället. Efter min tupplur var hon åter tillbaka och jag fick öppna en ny påse frön, eftersom vi inte har nå't bröd. Allt sådant var slut nere i affären, då maken fick åka på nödvändigt uppdrag, så vi har inget till oss själva heller.
Ja den här dagen försvann, av helt andra orsaker än att man hade trevligt, men vi får hoppas på att morgondagen blir bättre. Dock sitter det fortfarande en liten dj....  och dunkar vid vänster öga.
Får väl testa med kaffefördrivning igen och nationaldagsfirande på TV.....
 
Tillsammans är mäktigare.......
 
....än att köra solo.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0